Nelpon Kita +86 13802272098

Babagan Kita

Shenzhen Junankang Medical Technology Co., Ltd. didegaké ing wulan Agustus 2004. Iki minangka perusahaan profesional sing didedikake kanggo riset lan pangembangan, produksi produk medis sing cerdas. Perusahaan teknologi tinggi nasional nggabungake produksi, penjualan lan layanan.

Produk utamane yaiku: sistem manajemen ujian fisik cerdas, terminal swalayan (perak Yitong), Yizhangtong, pusat percetakan swalayan rumah sakit, film medis anyar (laser, termal, inkjet), film cloud elektronik, film medis Kaya printer gambar ( laser, termal, inkjet), pamilih film swalayan. Ing 2015, dheweke entuk investasi strategis saka ibukota ventura sing kondhang Xiantong Capital. Ing taun sing padha, dheweke entuk investasi ekuitas saka Biro Ilmu lan Teknologi Shenzhen.

Perusahaan duwe sawetara paten penemuan nasional, paten model utilitas, paten desain, hak cipta piranti lunak lan hak cipta merek dagang. Kadhangkala, nduweni loro sertifikat lisensi produksi piranti medis lan lisensi bisnis, minangka Yayasan Nasional Penanggulangan Kemiskinan, Yayasan Perawatan Kesehatan Utama, mitra Strategis Shenzhen saka perusahaan internasional lan domestik sing kondhang kayata Mindray Medical, Shenzhen ZTE, Shanghai United Imaging, lsp., Duwe Rumah Sakit Rakyat Provinsi Henan, Rumah Sakit Wong Zhengzhou, Rumah Sakit Rakyat Shenzhen, Rumah Sakit Afiliasi Universitas Teknologi Hebei, Rumah Sakit Umum Angkatan Darat Shenyang, Kabupaten Shenzhen Bao Rumah Sakit Rumah Sakit, Rumah Sakit Rakyat Hainan Sanya, Rumah Sakit Rakyat Kota Jiujiang, Rumah Sakit Pusat Zibo lan atusan institusi medis liyane ing saindenging negara kasebut minangka pelanggan berkualitas.

2019 Mesin tablet mandiri perusahaan kasebut menangake sepuluh merek utama mesin swadaya medis China.

Digunakake kanggo pangolahan bisnis rawat inap lan rawat inap (mesin swalayan yinyitong), pangolahan bisnis departemen pamriksan medis, nyetak laporan lan ngiket (Mesin swalayan ujian fisik); digunakake kanggo fotografi sinar-X kanggo ngrekam gambar radiografi kanggo diagnosis klinis (film medis); digunakake bebarengan karo film medis kanggo Pitulung kanggo nyithak film lan nggunakake laporan (pamilih film swalayan, printer medis)

Sertifikat 3C, sertifikasi teknologi tinggi nasional, paten penemuan, hak cipta piranti lunak, rekaman produksi piranti medis, lisensi bisnis piranti medis

Iki diakoni dening Yayasan Nasional Tiongkok kanggo Alleviasi Kemiskinan, Yayasan Perawatan Kesehatan Utama, Medis Shenzhen Mindray, Shenzhen ZTE, Imaging Serikat Shanghai, lsp. Mitra strategis perusahaan lan institusi terkenal, kanthi Rumah Sakit Rakyat Provinsi Henan, Zhengzhou Peopleâ Rumah Sakit Umum, Rumah Sakit Rakyat Shenzhen, Rumah Sakit Universitas Teknik Hebei, Rumah Sakit Umum Angkatan Darat Shenyang, Rumah Sakit Rakyat Kabupaten Bao, Rumah Sakit Rakyat Hainan Sanya, Rumah Sakit Rakyat Jiujiang, Pelanggan berkualitas tinggi saka atusan institusi medis ing saindenging negara kayata Rumah Sakit Zibo Central. Ing taun 2019, mesin tablet mandhiri perusahaan kasebut menangake 10 merek Mesin Timer Medis China.