Nelpon Kita +86 13802272098

Babagan awake dhewe

Waca Luwih >
Shenzhen JAK Medical Technology Co., Ltd.

Shenzhen Junankang Medical Technology Co., Ltd. didegaké ing wulan Agustus 2004. Iki minangka perusahaan profesional sing didedikake kanggo riset lan pangembangan, produksi produk medis sing cerdas. Perusahaan teknologi tinggi nasional nggabungake produksi, penjualan lan layanan. Produk utamane yaiku: sistem manajemen ujian fisik cerdas, terminal swalayan (perak Yitong), Yizhangtong, pusat percetakan swalayan rumah sakit, film medis anyar (laser, termal, inkjet), film cloud elektronik, film medis Kaya printer gambar ( laser, termal, inkjet), pamilih film swalayan. Ing 2015, dheweke entuk investasi strategis saka ibukota ventura sing kondhang Xiantong Capital. Ing taun sing padha, dheweke entuk investasi ekuitas saka Biro Ilmu lan Teknologi Shenzhen. Perusahaan duwe sawetara paten penemuan nasional, paten model utilitas, paten desain, hak cipta piranti lunak lan hak cipta merek dagang. Kadhangkala, duwe loro sertifikat lisensi produksi piranti medis lan lisensi operasi, minangka Yayasan Nasional Penanggulangan Kemiskinan, Yayasan Perawatan Kesehatan Utama, mitra Strategis Shenzhen saka perusahaan internasional lan domestik sing kondhang kayata Mindray Medical, Shenzhen ZTE, Shanghai United Imaging, lsp., Duwe Rumah Sakit Rakyat Provinsi Henan, Rumah Sakit Wong Zhengzhou, Rumah Sakit Rakyat Shenzhen, Rumah Sakit Afiliasi Universitas Teknik Hebei, Rumah Sakit Umum Angkatan Darat Shenyang, Kabupaten Shenzhen Bao Rumah Sakit Rumah Sakit, Rumah Sakit Rakyat Hainan Sanya, Rumah Sakit Rakyat Kota Jiujiang, Rumah Sakit Pusat Zibo lan atusan institusi medis liyane ing saindenging negara kasebut minangka pelanggan berkualitas. 2019 Mesin tablet mandiri perusahaan kasebut menangake sepuluh merek utama mesin swadaya medis China.