Nelpon Kita +86 13802272098
Omah > Printer medis Printer medis > Printer Inkjet
Printer Inkjet
  • Air ProPrinter Inkjet

Printer Inkjet

Departemen sing ditrapake: Percetakan film DR, CR, CT, MRI
Mode nyetak: nyithak inkjet
Jinis kartrid: kartrid pamisah;

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Printer Inkjet

Model produk: JAK-600

Departemen sing ditrapake: Percetakan film DR, CR

Mode pencetakan:cetakan inkjet

Ulasan produk

Printer film medis JAK-600

Departemen sing ditrapake: Percetakan film DR, CR, CT, MRI

Parameter dhasar:

Format cetak: A3 +, 11X14

Resolusi dhuwur: 9600 × 2400dpi;

Kacepetan nyithak:

Werna eSat: udakara 8,8ipm;

ESAT ireng lan putih: udakara 11.3IPM;

Foto (gambar 8 "x10") PP-201: udakara 75 detik;

Foto (gambar 11 "x14") PP-201: udakara 120 detik;

Foto (4 "x6") PP-201 / Margin tanpa wates: udakara 36 detik;

Jinis kartrid: kartrid pamisah;

Jumlah kartrid tinta: kartrid tinta warna lima;

Kapasitas gedhe: kartrid 1,8L

Voltase pasokan listrik: 100-240V, 50 / 60Hz;

Siaga Konsumsi Daya: udakara 1.3W, Tutup: udakara 0.5W, Print: udakara 20W.

Tags Panas: Printer medisï printerPrinter Medis,Inkjet Printer, China, pabrikan, panyedhiya, pabrik, kustomisasi, rega, petik.

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.