Nelpon Kita +86 13802272098
Omah > Printer medis Printer medis > Printer laser
Printer laser
  • Air ProPrinter laser

Printer laser

Departemen sing ditrapake: Percetakan film DR, CR, CT, MRI
Mode pencetakan: cetakan laser

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Printer laser

Model produk: JAK-400A

Departemen sing ditrapake: Percetakan film DR, CR, CT, MRI

Mode pencetakan:cetakan laser

Ulasan produk

Departemen sing ditrapake: Percetakan film DR, CR, CT, MRI

Parameter dhasar

Format cetak: A3 +, A3, A4, 13 × 17in, 11 × 14in, 10 × 12in, 8 × 10in;

Kacepetan nyetak: ireng lan putih: 37PPM, warna: 38PPM;

Resolusi gedhe: 1200X2400dpi;

Kapasitas pasokan kertas: karton standar: 500 kaca (4);

Preheat wektu: kurang saka 28 detik, kurang saka 24 detik nalika daya utama diuripake (suhu ruangan 20â "ƒ);

Pasokan listrik: AC 220-240V (± 10%), 50 / 60Hz (± 3%), 10 / 15A;

Daya dhuwur: kurang saka 2.2KW (220V ± 10%), kurang saka 2,4KW (240V ± 10%);

Asrama: kurang saka 2.2W (220V); Ngirit daya: kurang saka 42W; Siaga: kurang saka 60W.



Tags Panas: Printer medisï printerPrinter Medisï printerLaser printer, China, pabrikan, panyedhiya, pabrik, kustomisasi, rega, petik.

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.