Nelpon Kita +86 13802272098
Omah > Film medis Film medis > Film inkjet medis
Film inkjet medis
  • Air ProFilm inkjet medis

Film inkjet medis

DR, CR, CT, MRI lan departemen pencitraan liyane, spesifikasi film khusus bisa digawe miturut kebutuhan rumah sakit

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Film inkjet medis

[Departemen Aplikasi]:

DR, CR, CT, MRI lan departemen pencitraan liyane

[Spesifikasi Produk]:

8 × 10, 10 × 12, 11 × 14, 14 × 17 (Spesifikasi film khusus bisa digawe miturut kebutuhan rumah sakit)

[Parameter]:

1, resolusi dhuwur: â ‰ ¥ 9600dpi

2, kandel film dhasar: â ‰ ¥ 150μm

3, kekandelan film: â ‰ ¥ 190μm

4, Kapadhetan transmisi gedhe: â ‰ ¥ 3.8D

5,Kapadhetan refleksi dhuwur: â ‰ ¥ 2.4D

6, warna: dhasar biru

7, ruang lingkup aplikasi: nyithak inkjet

Tags Panas: Film medisï printerMedis printer,Medisk film inkjet, China, pabrikan, pemasok, pabrik, disesuaikan, rega, petik.

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.