Nelpon Kita +86 13802272098
Omah > mesin layanan mandiri medis mesin layanan mandiri medis > Terminal mandhiri medis
Terminal mandhiri medis
  • Air ProTerminal mandhiri medis
  • Air ProTerminal mandhiri medis
  • Air ProTerminal mandhiri medis
  • Air ProTerminal mandhiri medis

Terminal mandhiri medis

terminal mandhiri medis dening perusahaan shenzhen jun ankang lan rumah sakit riset shenzhen lan pangembangan, produksi, misuwur banget karo rumah sakit lan terminal swalayan medis komunitas, bisa miturut wong liya sing mbutuhake priksa medis , pilihan cerdas pitulung otomatis ing pamriksan fisik, penawaran lisensi driver kanggo pamriksan medis, paket pamriksa pribadi, gampang lan cepet ngrampungake proyek medis. Ngartekno nambah efisiensi kerja departemen pamriksan fisik, lan ngoptimalake lingkungan pemeriksaan fisik ing rumah sakit.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Terminal mandhiri medis

Model produk: JAK-800M

Posisi produk

Terminal mandhiri ujian fisik mandheg

Pitepangan produk

JAK - 800Mterminal mandhiri medisdening perusahaan shenzhen jun ankang lan rumah sakit masarakat shenzhen riset lan pangembangan, produksi, misuwur banget karo rumah sakit lan terminal swalayan medis komunitas, bisa miturut wong liya sing dibutuhake pamriksa medis, mandhiri mandhiri pilihan ing pamriksan fisik, penawaran lisensi driver kanggo pamriksa medis, paket pamriksa pribadi, gampang lan cepet ngrampungake proyek medis. Ngartekno nambah efisiensi kerja departemen pamriksan fisik, lan ngoptimalake lingkungan pamriksan fisik ing rumah sakit. Iki wis dilebokake ing departemen ujian fisik Rumah Sakit Rakyat Shenzhen lan institusi medis liyane, lan wis akeh dipuji.


Kauntungan produk

1. Piranti siji bisa mbantu pasien ngrampungake kabeh prosedur non-diagnosis lan perawatan saka ujian fisik dhewe, lan tampilan, modul fungsional, lan antarmuka UI bisa disesuaikan.

2. Adhedhasar kahanan rumah sakit sing nyata, wiwit tampilan nganti antarmuka, saka hardware nganti fungsi, nganti bisa disesuaikan banget.

3. Sisih kiwa lan tengen bisa ditambah miturut panjaluk, sing bisa mujudake operasi wong telu ing ruang winates lan luwih ngoptimalake tingkat pemanfaatan sumber daya ruang angkasa ing rumah sakit.

4, Nganggo layar dobel, sisih ndhuwur yaiku layar tampilan, sisih ngisor yaiku layar tutul, dhukungan multi-tutul, sebanding karo pengalaman tutul sing apik ing ponsel cerdas.

5. Nyepetake jarak fisik kanthi efektif ing antarane departemen fungsional ing rumah sakit, lan nyuda wektu antrian pasien ing non-diagnosis lan tautan perawatan ing rumah sakit.

Fungsi utama

Registrasi lan pembayaran: registrasi janjian, WeChat, Alipay lan bentuk pembayaran liyane.

Foto lan cetak: motret pamriksa medis ing situs, nyithak formulir ujian fisik, lembar instruksi lan kode batang ujian fisik.

Entuk laporan ujian fisik: dhukungan kertas A4, A5 kanggo nyithak laporan ujian fisik.



Tags Panas: Film-layanan medis Printer Medisï terminalMedical service terminal, China, produsen, pemasok, pabrik, khusus, rega, petik.

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan