Nelpon Kita +86 13802272098
Omah > Dokter perak Dokter perak > Layanan medis bank mandheg
Layanan medis bank mandheg
  • Air ProLayanan medis bank mandheg

Layanan medis bank mandheg

Layanan medis bank mandeg, dhukungan nerbitake kertu swalayan, mbayar ulang, janjian, registrasi, mbayar, nyetak dhaptar, nyetak faktur, nyetak laporan diagnostik.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Model produk: posisi produk JAK-800A

Layanan medis bank mandheg, ndhukung penerbitan kertu swalayan, mbayar ulang, janjian, registrasi, mbayar, nyithak dhaptar, nyithak faktur, nyetak laporan diagnostik.

Pitepangan produk

JAK-800A terminal swalayan multi-fungsi medis, desain sakabehe wis diwasa lan loma. Bisa ngirit ruang lobi rumah sakit kanthi efektif, nanging uga bisa ngirit biaya tuku, kanggo nggayuh mesin multi-guna. mesin njupuk fungsi mbukak lan mbukak kertu, registrasi, reservasi, njupuk nomer, mbayar, nyetak lembaran laboratorium, nyetak informasi pribadi lan distribusi swalayan layanan buku sampul buku tanggalan medis, nyetak faktur lan segel swalayan, takon sateruse.

Junankang "Yinyitong" sistem terminal mandhiri, nggunakake teknologi Internet of Things paling canggih, nyedhiyakake layanan sing gampang lan cepet kanggo pasien, nyuda masalah sosial sing misuwur saiki kayata kesulitan registrasi, angel golek dhokter, pambayaran wis dawa banget lan cendhak, kanthi efektif bisa nambah kualitas perawatan medis, ngoptimalake pengalaman medis pasien.

Konfigurasi utama:

(1) host kontrol industri (2) modul tampilan (3) layar tutul (4) modul cetak kertu bisnis (5) Pembaca kartu ID (6) maca kertu medis (7) maca kertu jaminan sosial (8) printer voucher (9) panampa dhuwit (10) mesin UnionPay POS (11) keyboard enkripsi logam

(12) printer sheet test (13) distribusi rekam medis (14) printer invoice (15) scanning barcode (16) modul kamera (17) mesin saklar wektu (18) modul kontrol akses lampu indikator (19) pasokan listrik UPS (20) kothak listrik (21) audio (22) lemari lobi

Kauntungan produk

1, Multiple model, miturut kabutuhan rumah sakit, kanggo nyedhiyakake solusi khusus piranti lunak lan perangkat keras.

2, pengajuan kertu ID, pangolahan bisnis pangenalan rai, WeChat, pambayaran online Alipay, keamanan cerdas, efisien lan trep.

3. Sistem iki gampang lan gampang kanggo mriksa akun, kanthi fungsi lengkap kayata nyithak laporan, rincian transaksi, pitakon lan ekspor.

4. Pemantauan wektu nyata sumber daya sistem lan pangeling swara sing cerdas.

5. Adhedhasar kahanan rumah sakit sing nyata kanthi jero, wiwit tampilan nganti antarmuka, saka hardware nganti fungsi, supaya bisa disesuaikan banget.

6. Sisih kiwa lan tengen bisa ditambah miturut panjaluk, sing bisa mujudake operasi wong telu ing ruang winates lan luwih ngoptimalake tingkat pemanfaatan sumber daya ruang angkasa ing rumah sakit.

7, panggunaan tampilan layar dobel, sisih ndhuwur layar tampilan, sisih ngisor layar tutul, dhukungan multi-tutul, bisa dibandhingake karo telpon pinter kaya pengalaman tutul sing apik.

Tags Panas: Film medisï printer Printer medis, Layanan medis bank mandheg, China, pabrikan, pemasok, pabrik, disesuaikan, rega, kutipan.

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.