Nelpon Kita +86 13802272098
Omah > Film medis Film medis > Film termal
Film termal

Film termal

Piranti gambar kompatibel karo kabeh protokol DICOM. Konida, Fuji, Agfa lan peralatan pencitraan termal liyane.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Spesifikasi film termal

8x10in, 10x12in, 11x14in, 14x17in

Struktur lan Komposisi

Iki kasusun saka lapisan termosensitif, basis film PET lan lapisan proteksi. Digunakake kanggo ngrekam gambar output sinyal digital dening sistem CT, MRI, CR, DR, dada X.

Lingkup aplikasi

Cocog kanggo departemen pencitraan rumah sakit (CT, MRI, CR, DR, dada X - sinar).

Fungsi utama

Film Garing Teknologi Medhis Junankang

A:pencitraan termal, pencitraan laser, pencitraan inkjet (kabeh telung teknologi)

Lingkungan operasi:operasi ruangan sing padhang (ora kena pajanan, ora bisa digunakake maneh kanggo nyithak)

Piranti sing kompatibel:Piranti gambar sing kompatibel karo kabeh protokol DICOM.

Kompatibel karo merek:Konida, Fuji, Agfa lan peralatan pencitraan termal liyane.

Fitur:kabut abu-abu cilik, definisi dhuwur, Kapadhetan dhuwur, warna padhang, gampang digunakake

Tags Panas: Film medisï printerPrinter Medis ¼Œ Film Thermal, China, pabrikan, panyedhiya, pabrik, kustomisasi, rega, petik.

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.