Nelpon Kita +86 13802272098
Terminal swalayan Yinyitong sing dipasang ing tembok
  • Air ProTerminal swalayan Yinyitong sing dipasang ing tembok

Terminal swalayan Yinyitong sing dipasang ing tembok

Terminal swalayan yinyitong sing dipasang ing tembok ndhukung prewangan, janjian, registrasi, mbayar, nyetak dhaptar, nyetak faktur, lan nyetak laporan diagnostik.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Posisi produk

dipasang tembok yinyitong selterminal f-service,ndhukung mbayar ulang layanan pribadi, janjian, registrasi, mbayar, nyithak dhaptar, nyetak faktur lan nyetak laporan diagnostik.

Pitepangan produk

Minangka terminal layanan mandhiri sing komprehensif, JAK-800H bisa disesuaikan kanthi derajat tinggi, langka ing industri. SDP-7E nggabungake fungsi pangenalan rai, bisa menehi pasien mbayar ulang, janjian, registrasi, mbayar, nyithak dhaptar lan liyane -Diagnosis lan item perawatan, mbantu pasien ngrampungake pitulung diri kanthi cepet, nyepetake wektu tunggu pasien ing link non-diagnosis lan perawatan, lan kanthi efektif ningkatake kualitas layanan medis rumah sakit.

Kauntungan produk

1. Piranti siji bisa mbantu pasien ngrampungake proses non-diagnosis lan perawatan paling akeh, lan tampilan, modul fungsional, lan antarmuka UI bisa disesuaikan.

2. Adhedhasar kahanan rumah sakit sing nyata, wiwit tampilan nganti antarmuka, saka hardware nganti fungsi, nganti bisa disesuaikan banget.

3. Sisih kiwa lan tengen bisa ditambah miturut panjaluk, sing bisa mujudake operasi wong telu ing ruang winates lan luwih ngoptimalake tingkat pemanfaatan sumber daya ruang angkasa ing rumah sakit.

4, Nganggo layar dobel, sisih ndhuwur yaiku layar tampilan, sisih ngisor yaiku layar tutul, dhukungan multi-tutul, sebanding karo pengalaman tutul sing apik ing ponsel cerdas.

5. Nyepetake jarak fisik kanthi efektif ing antarane departemen fungsional ing rumah sakit, lan nyuda wektu antrian pasien ing non-diagnosis lan tautan perawatan ing rumah sakit.

Fungsi utama

1. Ndhaptar kertu kertu Kesehatan / Jaminan Sosial

2. Janjian kanggo registrasi / registrasi

3. Priksa / nyithak dhaptar dina ing rumah sakit

4. Pembayaran Alipay, pambayaran WeChat, pembayaran nganggo kertu medis / kertu jaminan sosial,

5. Mindhai barkod

6, mesin ngalih wektu

7. Enquiry profil rumah sakit

8. Evaluasi kepuasan dokter

9. Fungsi pituduh swara

Tags Panas: Film medis, printer printer printer printer printer printer printer printer printer printer printer printer terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal terminal

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.